O femeie din Rădăuți, care circula cu viteză mult prea mare prin localitate, a fost implicată, vineri dimineață, într-un accident rutier violent, care se putea termina mult mai rău.

Autoturismul Ford în care se afla doar șoferița a fost scăpat de sub control la ieșirea dintr-o curbă, pe carosabil umed.

După cum se vede clar pe imaginile de pe o cameră de supraveghere, autoturismul Ford a derapat, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes, care se afla staționat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, după care a fost proiectat într-un arbore.

După impactul cu arborele, autoturismul s-a răsturnat pe cupolă.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că în mașina răsturnată este doar femeia de la volan.

Fără îndoială, având în vedere violența accidentului, aceasta a avut șansa de partea ei.

”La fața locului, salvatorii au identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, iar conducătoarea auto, singurul ocupant al mașinii, era blocată în interior.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a fost extrasă în siguranță și predată echipajului SMURD.

Din fericire, victima era conștientă și cooperantă, iar după ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, au transmis pompierii militari suceveni.

La spital, femeia în vârstă de 49 de ani a fost diagnosticată preliminar cu un traumatism ușor de umăr stâng.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au constatat că femeia are permis de conducere valabil și asigurare RCA, nefiind identificate aspecte de ordin penal. 

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, autoturismul parcat a fost proiectat ușor cu partea din spate într-o țeavă de gaz, aparținând Delgaz Grid.

Concluzia este că în urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și avarierea ușoară a țevii de gaz.