Deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu acuză actualul Guvern că încearcă să îi manipuleze pe români, cu consecințe catastrofale pentru viitorul apropiat.

”Din păcate, România este pe o pantă descendentă și va fi foarte greu să stopăm acest declin, care este unul nu doar economic, ci și social. Deficitul bugetar înregistrat de România în ultima perioadă, gradul mare de îndatorare despre care ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, refuză să vorbească, dar pentru care ar trebui să dea explicații, este un joc al cifrelor și minciunilor. Acest ministru Boloș ar trebui interpelat direct și să i se ceară socoteală pentru situația actuală a țării. Anul trecut, România s-a împrumutat cu peste 25 de milioane de euro, iar deficitul bugetar asumat și afișat public pe site-ul Ministerului de Finanțe este de 5,68%, în condițiile în care Uniunea Europeană reclamă un deficit al României de peste 6,6%, iar această manipulare de un procent nu va fi de folos nici lui Marcel Boloș și nici Guvernului României, iar consecințele se vor vedea în scurt timp”, a arătat Florin Pușcașu.

Acesta a menționat că partidul AUR cere socoteală acum, în campanie, într-un context care se dorește a fi unul complet.

”Nu putem vorbi într-o logică de campanie doar de realizări, fără a lua în calcul cât de eficiente au fost cheltuielile partidelor care vor doar să câștige alegerile și se agață cu dinții de putere. Planul pe 10 ani de care vorbește Partidul Comasat Român (n.a. – PSD+PNL) este o utopie care se servește românilor fără cea mai mică argumentare și fără nici o fundamentare pe realizările anterioare. Noi, cei de la AUR, am venit cu soluții concrete în programul de guvernare, iar oamenii care votează trebuie să țină cont de ele și să voteze doar forțe suveraniste. Actualele partide de guvernare trebuie să plece la lada de gunoi a istoriei, iar asta stă doar la mâna românilor”, a conchis deputatul Florin Pușcașu.