Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, care candidează pentru președinția Consiliului Județean, a continuat seria întâlnirilor electorale la Siminicea. Gheorghe Șoldan a remarcat faptul că în ciuda vremii capricioase, a găsit căminul cultural plin de oameni care îl susțin pe candidatul PSD la funcția de primar, Mihai Penciuc.

“Un inginer care lucrează într-o poziție de conducere la o multinațională, tată a trei fetițe, implicat în multe proiecte de sprijinire a comunității locale, un tânăr care vrea o administrație modernă pentru Siminicea. Propune drumuri asfaltate, utilități complete, o sală de sport modernă, o grădiniță cu program prelungit, programe after-school și măsuri concrete de sprijin pentru fermierii și producătorii locali”, a spus Șoldan. El a subliniat că Mihai Penciuc este un lider cu o viziune adaptată actualelor vremuri “în care avem nevoie să profităm de toate oportunitățile care au dezvoltat țări pe care le considerăm modele, de la fonduri europene până la programe și, de ce nu, să adoptăm mentalități europene”. Deputatul PSD a spus că i-a plăcut ideea acestuia de a face primăria mai accesibilă pentru toți, mutând birourile la parter și trimițând periodic funcționari la Grigorești pentru a ușura birocrația pentru oamenii din satul vecin.

“Faptul că este unul dintre fondatorii Asociației Sportive Sporting Siminicea, club care are deja grupe de copii și juniori, este încă o dovadă a faptului că Mihai dorește să formeze lideri la Siminicea. Și la Siminicea, și la nivelul conducerii Consiliului Județean Suceava e nevoie de o schimbare. Pentru că e nevoie de o viziune tânără.

Liderii județeni s-au prins în prea multe hore și au chiuit suficient până acum, în timp ce alte județe s-au dezvoltat, lăsând Suceava în urmă.

Dragi locuitori ai comunei Siminicea, ai județului, pentru o viziune tânără, fiți alături de noi pe 9 iunie!”, a încheiat Gheorghe Șoldan.