Un elev care efectua ore de condus alături de instructorul auto a provocat un accident pe strada Cernăuți din Suceava, din cauză că nu a acordat prioritate în intersecție. Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 11.00, în intersecția în care au tot avut loc tamponări din cauza ignorării indicatorului de acordare a priorității. De suferit au avut ocupanții unui autoturism Skoda lovit din lateral.

Din cercetările poliției rezultă că instructorul auto din Salcea, în vârstă de 55 de ani, efectua ora de pregătire instruire conducere auto și se deplasa cu autoturismul marca Dacia Logan, condus de un elev în vârstă de 21 de ani din Siminicea, pe str. Cernăuți din Suceava, din direcția dinspre Ițcani spre Calea Unirii.

Când a ajuns la intersecția cu str. Nicolae Labiș, tânărul de la volan nu a acordat prioritate autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 45 ani, din Fântânele, care circula pe strada cu prioritate, spre Mircea Șeptilici. Lovit din lateral, al doilea autoturism a fost proiectat în scuarul ce desparte sensurile de mers

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 66 de ani, pasager în Skoda, a fost transportat la spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul preliminar de traumatism toraco-abdominal.  

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” în cadrul căruia vor continua cercetările.