Implicarea în politică a tinerilor este vizibilă în lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Suceava, prin numeroase exemple. Unul dintre acestea este Mihaela-Gabriela Iremciuc, care are 27 de ani și este stabilită de 8 ani de zile în Suceava - locul unde a vrut să își întemeieze o familie și despre care spune acum că îi este acasă.
Este economist, studiile universitare le-a absolvit în Suceava.
Totodată, are încredere că Suceava este locul în care fetița ei va crește armonios, dar și locul unde, la rândul ei, își va putea crea o familie.
Mihaela-Gabriela Iremciuc a declarat: “Mi-am dorit să mă implic în politică pentru a aduce idei noi în dezvoltarea acestui oraș și, de ce nu, pentru a ieși din zona mea de confort. Mă consider o persoană dedicată, pozitivă și implicată în tot ceea ce îmi propun.
Sunt de părere că un Consiliu Local format din persoane care lucrează în toate domeniile de activitate ar aduce doar beneficii și ar forma o echipă de succes alături de noul primar. Sunt sigură că Lucian Harșovschi are toate calitățile să aducă un plus de valoare în conducerea și organizarea orașului, lucru care deja s-a putut vedea pe perioada mandatului de viceprimar. Suceava are nevoie de o nouă viziune și de o schimbare de perspectivă”.


Implicarea ei în echipa cu care vrea să pună umărul la dezvoltarea Sucevei în următorii patru ani este salutată de Lucian Harșovschi, candidatul de primar din partea PNL: „Apreciez că mulți tineri au vrut să facă parte din echipa mea și vor să se implice în dezvoltarea orașului. Îi mulțumesc Mihaelei că s-a alăturat și sunt sigur că împreună cu echipa și alături de suceveni vom reuși!”