Juniorul Suceava și Speranța Răucești au încheiat nedecis, scor 0-0, manșa tur a barajului pentru promovare în Liga a III-a. Partida s-a disputat în fața unei asistențe numeroase, pe Stadionul Ițcani. Jocul în sine a fost sărac în faze de poartă, nu s-a riscat nimic inutil, cele două formații părând apăsate de miza confruntării. Egalitate a fost și la capitolul ocazii de gol. Cerlincă, din lovitură liberă și Stănescu, cu un șut pe jos, fiind singurii suceveni care i-au testat reflexele experimentatului Hărăguță, în vreme ce oaspeții au fost periculoși și ei tot în două rânduri, pe finalurile de repriză.

Trebuie precizat că gruparea suceveană a aruncat în luptă pe perioada disputei șase jucători foarte tineri, aflați încă la vârsta junioratului, este vorba de Mihnea Moștoflei (2004), Leonard Pascar (2003), Georgel Hopulele (2005), Răzvan Maftei (2005), Dorin Solovăstru (2003) și Bogdan Butnar (2004) în vreme ce oaspeții au utilizat doar fotbaliști cu experiență, născuți cu mult înainte de anul 2000, cei mai în etate fiind Mădălin Popa (1983), Dragoș Patrichi (1984) Andrei Vițelaru (1985) și Alexandru Hărăguță (1989).

Așa stând lucrurile, calificarea se va decide în meciul retur, care se va disputa pe stadionul Speranței Răcești, campioana județului Neamț, sâmbătă, 25 iunie, cu începere de la ora 17.30.

Juniorul a evoluat în alcătuirea: Vlăduț Hînțăscu – Andrei Holca, Mihnea Moștoflei, Leonard Pascar, Andrei Cerlincă, Radu Tomescu, Ștefan Breniuc, Vlad Stănescu, Georgel Hopulele, Alex Obreja, Răzvan Maftei. Au mai intrat: Bogdan Pelepco, Dorin Solovăstru, Bogdan Butnar și Vasile Ilișoi. Antrenori: Laurențiu Berezoschi și Paul Bosancu.