Echipa de tineret a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, alcătuită preponderent din jucători care au cucerit la sfârșitul săptămânii trecute medalia de argint la Campionatul Național de juniori I, a izbutit o performanță extraordinară, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la Campionatul Național de handbal masculin.

În meciul decisiv pentru titlu, disputat joi seară, la Plopeni (Prahova), jucătorii pregătiți de Vasile Boca au trecut cu 32-28 (18-12) de Universitatea Cluj, la capătul unui joc pe care l-au dominat de la un capăt la celălalt. Universitarii au defilat practic la Turneul Final, câștigând la fel de clar și precedentele întâlniri: 37-27 cu CSM Vaslui, în sferturi, și 28-22 cu CSM Focșani, în semifinale.

CSU Suceava s-a bazat la această competiție pe următorii handbaliști: Dragoș Podovei, Răzvan Rîpă, Ștefan Leonte - Alexandru Reuț, Iulian Roșu, Codrin Radu, Sorin Grigore, Alexandru Focșăneanu, Emanuel Șerban, Andrei Rață, Andrei Bruj, Codrin Dascălu, Eduard Rusu, Bogdan Niculaie, Teodor Ilucă, Teodor Moșneagu. Antrenor: Vasile Boca. Kinetoterapeut: Mihai Vornicu.