Două accidente au avut loc sâmbătă după-miază, la interval de aproximativ jumătate de oră, pe principalele drumuri naționale care traversează județul, E 85 și DN 17.

Pe E 85, la Dănila, un autoturism scăpat de sub control a derapat, a părăsit carosabilul iar apoi s-a răsturnat pe cupolă, chiar pe suprafața carosabilă.

Pompierii militari de la Detașamentul Suceava au constatat, la fața locului, că traficul de pe E 85 este blocat iar în accident au fost implicate două persoane, din care una necesită îngrijiri medicale.

Al doilea accident s-a înregistrat pe DN 17, în Pasul Tihuța, la limita dintre județele Suceava și Bistrița. O autoutilitară VW Transporter a intrat în coliziune cu un autoturism care rula în față. În urma impactului față-spate, cele două mașini au ajuns în rigola de la marginea drumului.

În acest caz la fața locului au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Suceava – Vatra Dornei.

Intervenția de aici a fost mai complexă, fiind vorba de patru persoane din cele două mașini care acuzau leziuni și care au trebuit transportate cu ambulanțele la spital, pentru îngrijiri medicale.