Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat că acest municipiu a primit o finanțare de nu mai puțin de 6,1 milioane de euro prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Bogdan Loghin a precizat că Primăria Rădăuți a primit finanțare pentru două proiecte extrem de importante pentru acest municipiu, cu o valoare totală de 30,5 milioane de lei. Loghin a spus că unul dintre cele două proiecte, de 20,5 milioane de lei, va fi implementat pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în municipiul Rădăuți. El a explicat că aceste lucrări vor completa investițiile care se vor realiza printr-un proiect al operatorului de apă și canal ACET Suceava, care în momentul de față se află în proceduri de licitație.

Prin al doilea proiect, de 10 milioane de euro, vor fi modernizate cu asfalt mai multe străzi care sunt cu balast în momentul de față, respectiv str. Al. Odobescu, str. Zorilor, str. Îmbinată, str. Podurilor, str. Pandurilor, str. Plevnei, str. Gh. Doja, str. Cucului, str. George Coșbuc, str. Vasile Conta, str. Ion Grămadă și str. Mică.

„Este o alocare istorică de fonduri pentru municipiul Rădăuți. Și trebuie remarcat faptul că este cea mai mare sumă dobândită de Rădăuți în ultimii zeci de ani. Iar pentru această alocare îmi exprim respectul pentru președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur”, a precizat primarul din Rădăuți. El a subliniat faptul că prin aprobarea celor două proiecte, municipiul Rădăuți primește recunoștința muncii din ultimii doi ani.

„Experiența și valoarea în viață și în politică se dovedesc și se dobândesc în timp. Mă bucur mult să mă aflu în echipa președintelui Gheorghe Flutur, cel ce a modelat printr-o viziune bazată pe dezvoltare județul Suceava. Cu Dumnezeu înainte, împreună, dragi rădăuțeni, dezvoltăm acest Colț de Rai numit Rădăuți”, a mai declarat Bogdan Loghin.

El a ținut să mulțumească echipei din Primărie și Consiliului Local Rădăuți pentru munca și implicarea în promovarea proiectelor de dezvoltare a municipiului.