O tânără în vârstă de 26 de ani, care a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, a ajuns cu mașina pe contrasens și apoi a intrat cu acesta într-un stâlp de beton, impactul fiind atât de violent încă stâlpul a fost rupt de la bază. Este vorba de accidentul produs duminică, în jurul orei 13.45, pe DN 2H, la Milișăuți.

Din cercetările poliției rezultă că Mariana C., în vârstă de 26 de ani, din Vicovu de Sus, aflată la volanul unui Peugeot, cu care circula pe direcția Suceava spre Rădăuți, într-o curbă la dreapta, pe carosabil umed, a pierdut controlul asupra mașinii, care a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit un stâlp de susținere a energiei electrice.

Pompierii militari ajunși la fața locului le-au găsit încarcerate pe tânăra de la volan și pe încă o femeie, pasager, ceea ce spune totul despre violența impactului.

Cele două au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul municipal Rădăuți.

După evaluări a rezultat că tânăra de la volan a scăpat cu un traumatism cranio-cerebral ușor și alte traumatisme tot ușoare, în timp ce pasagera, o femeie în vârstă de 56 de ani, tot din Vicovu de Sus, a fost diagnosticată preliminar cu traumatism cranio-cerebral sever și fractură, având leziuni problematice.

Șoferița a putut fi testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.