Sportivii legitimați la CSM Vatra Dornei au participat, duminică, 9 octombrie, la ”1k Run Fast & Fun” – Ediția III, întrecere de atletism organizată la Iași de către Federația Română de Atletism și de Asociația Club Sportiv AtletIS, în parteneriat cu Primăria municipiului Iași.

Au fost obținute rezultate meritorii, inclusiv două locuri I, unul la proba de ștafetă.

După cum a transmis antrenorul Cristian Prâsneac, Claudia Ionela Costiuc a ocupat locul 1 în proba de 1000 metri fete categoria Open, Alexandru Prâsneac s-a clasat pe locul 2 în proba de 1000 metri categoria Open, iar ștafeta 3 x1000 m mixtă Open, formată din Robert-Petru Kore, Claudia-Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac, a ocupat de asemenea un merituos loc I.

”Sunt foarte încântat de evoluția sportivilor mei și mă bucura timpii obținuți. Asta îmi dă mari speranțe pentru sezonul de sală 2022. Aș vrea să mulțumesc și celor care ne finanțează, CSM Dorna Vatra Dornei, dar și sponsorilor personali ai sportivilor, Apa Bucovina și Mol România”, a declarat antrenorul Prâsneac.

Întrecerea de la Iași a adus la start peste 1000 de participanți, atât din țară, cât și din străinătate. S-a alergat pe bulevardul Prof. Dimitrie Mangeron, de la intersecția cu bulevardul Tudor Vladimirescu până la intersecția Podu Roșu.