Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc luni, 24 octombrie, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Doi pe o bancă”, cu actorii Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu. Adaptarea şi regia spectacolului sunt realizate de Mihai Bendeac, scenografia de Gabriella Spiridon, iar muzica de Mihnea Irimia. Biletele costă 139, 119, 99, 79 sau 59 de lei, în funcție de așezarea în sală, și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1. Programul agenției de bilete: L-V, 9:00-15:00, telefon: 0230 523 718.

După prezentarea făcută de Liliana Popa, publicul ar trebui să se aștepte la „o comedie emoționantă, în care adevărurile se dezvăluie cu dificultate, dar și cu mult umor și intensitate. Un spectacol despre căutare, despre singurătate și eșec, dar și despre iubire și speranța de a o regăsi”.

Povestea piesei, pe scurt: „Un bărbat și o femeie, la lăsarea întunericului, într-un parc ce devine sufragerie, dormitor, dar mai ales scena disputei, a intrigii ce se țese odată cu exultanța senzorială și senzuală a celor două personaje – Vera și Fedea (Iura, Alexei). Doi oameni ce se lasă prinși în iluzia unei iubiri posibile ce poate apărea (într-o formă vagă), totuși… chiar și după trei, patru mariaje ratate. Realizezi că, de fapt, niciunul nu vrea să plece de pe banca aceea, ce închide în ea, ca într-un spațiu miraculos, suspansuri, trăiri, un timp al posibilităților, în care se poate visa la fericire. Și nu asta facem, căutăm? Dialogurile picarești sunt monologuri detaliate, naratoriale ce nu mai conving pentru că ei nu mai cred în trecutul lor, devenind iresponsabili și nerespunzători… (...) Două destine ciudate, frânte, două destine tragic-comice. Întâlnirea începe cu minciuni, dar se ajunge la adevăr” (Liliana Popa). Piesa este scrisă de Aleksandr Ghelman.