Un tânăr în vârstă de 24 de ani, originar din Falcău - Brodina, care practică culturismul de 2 ani de zile și face sală la un nivel ridicat deja de mai bine de 5 ani, și-a încununat munca din ultima perioadă cu locul I obținut la Cupa Heredeu, competiție desfășurată la finele săptămânii trecute, la Oradea, la care organizatorii au pus în joc premii de 5.800 de euro.

Robert Gabriel Cotos a concurat la categoria 75 de kilograme  - Culturism și a primit cel mai înalt punctaj dintre cei 5 competitori.

Tânărul a obținut acest loc I după alte două competiții la care a participat în acest an și a obținut locurile II și III.

Robert Gabriel s-a antrenat în ultima perioada la Sala Sun Gym din Suceava, unde este și antrenor de fitness. Tânărul este antrenat la rândul său pe partea de culturism de Marius Chera, din Sibiu.

”Este un rezultat care mă motivează pentru a merge mai departe și a participa la concursuri de anvergură și mai mare. Este o încununare a muncii depuse în ultima perioadă”, a spus Robert Gabriel Cotos.