Elevi din județul Suceava s-au clasat pe podiumul Concursului Național ”Mesajul meu antidrog”, aceștia fiind premiați de Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava din cadrul Agenției Naționale Antidrog.

Astfel, la sediul CPECA Suceava, specialiștii antidrog s-au întâlnit cu elevii de gimnaziu și liceu din județul Suceava, însoțiți de părinți și de cadrele didactice coordonatoare, care, prin lucrările artistice deosebite, au obținut rezultate foarte bune, atât la nivel județean, cât și la nivel național.

Locul I la etapa națională a fost adjudecat de Răzvan Ionuț Antonesei din clasa a X-a, de la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Grafică).

Tot pe locul I s-a clasat și echipajul format din Daria Schipor, Gabriela Hasna și Alexandra Gheorghiță, din clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 2 Vicovu de Sus (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Fotografie).

La secțiunea Eseu a fost recompensată cu locul I Adela Șulea, din clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială “Miron Costin” Suceava.

Locul III la etapa națională a fost obținut de colectivul claselor V-VIII, de la Școala Gimnazială “I. Băncescu” Adâncata (secțiunea Film de scurt metraj și spot video – subsecțiunea Film de scurt metraj) și de Ana Isabela Pînzari, din clasa a V-a, de la Școala Gimnazială “Miron Costin” Suceava.