Formațiile de Liga a III-a Foresta și Șomuz Fălticeni s-au întâlnit miercuri într-un meci de pregătire pe stadionul Areni. La finalul unui joc în care cele două formații au testat mai mulți jucători noi, „galben-verzii” s-au impus la final cu scorul de 2-1 (0-0). Pentru Foresta au punctat Cimbru (50), cu o reluare din apropiere, în urma unui corner, și Smocot (65), cu un șut pe jos din interiorul careului de 16 metri. Golul celor de la Șomuz a fost înscris cu capul, de către Asybei, în minutul 72.

În repriza secundă, pentru Foresta au evoluat trei fotbaliști din Cehia, este vorba de Holec, Sotornik, Vostech, dar și o serie de tineri jucători veniți în probe.

Dar mai interesant este faptul că în tribunele stadionului Areni s-au aflat foștii fotbaliști ai Stelei Rică Neaga și Sorin Paraschiv, ce au venit la Suceava însoțiți de doi oameni de afaceri care ar fi interesați să se implice la Foresta. Aceștia s-au întreținut pe durata întâlnirii cu Andrei Ciutac. Împreună cu cei pomeniți mai sus a stat și antrenorul ieșean Florin Croitoru, fost jucător la Cetatea Suceava, care ar fi în cărți pentru preluarea postului de antrenor principal.

Foresta: Cuciureanu – Tănasă, Cimbru, Moescu, Nițu, Samson, Ilie, Mihalciuc, Corniciuc, Nechita, Chika. Au mai intrat: Filip, Tănasă, Holec, Sotornik, Vostech, David, Smocot, Ababei, Răpceanu, Nicolau, Cucoș. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă.

Șomuz: Tomache – Amihăesei, Asybei, D. Petrișor, Pascu, Lăcustă, Ungurianu, Promise, Săhlean, Julei, Savin. Au mai intrat: Iederan, I. Plămadă, Oblesniuc, Stoian, V. Petrișor, Madi, Pîntea, Istrate. Antrenori: Daniel Stoica și Adrian Avrămia.