Victor Slav deține controlul asupra feminității ei și modul în care o ține de mână ne arată acest aspect. Anda Adam ne transmite că îi acceptă masculinitatea și nevoia lui de a o domina ca bărbat.

Priviți în ce mod se țin de mână și observați cum se ating antebrațele lor. Între ei există atracție. Formează un cuplu pasional și bine construit. Totuși corpul ei ne spune și faptul că este o femeie care are nevoie să fie în centrul atenției, să placă și să atragă sexul opus. El trebuie să se obișnuiască cu asta dacă vrea ca relația să dureze.

Picioarele Andei Adam sunt direcționate spre în față-stânga și privirea este orientată spre dreapta. Ea ne spune: „sunt aici pentru voi, admiratorii mei, dar în plan afectiv sunt orientată spre el!“

Victor Slav este atras de ea, atât afectiv, cât și sexual. O domină ca bărbat, însă ea îl completează foarte bine și amândoi formează un cuplu reușit.

Concluzie: Un cuplu în care, chiar dacă privirile celor doi sunt orientate în direcții opuse, corpurile lor ne transmit că sunt atrași unul față de celălalt. Posibilele probleme pot apare deoarece ea este prea puternică și hotărâtă pentru un el care este uneori ezitant.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753 937 223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com