O femeie în vârstă de 47 de ani, din Mălini, care conducea un Mercedes a scăpat cu leziuni ușoare dintr-un accident care îi putea fi fără îndoială fatal, având în vedere că autoturismul pe care îl conducea a fost ciocnit de două autotrenuri, de unul chiar din lateral, în dreptul locului șoferului. Este vorba de accidentul petrecut miercuri dimineață, la Spătărești, la intersecția E 85 cu drumul spre Fântâna Mare.

Din cercetările preliminare ale poliței rezultă că femeia în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea Mercedesul pe drumul comunal 11, la Spătărești, a pătruns în intersecția cu E 85, cu intenția de a vira la stânga, spre Fălticeni, moment în care mașina acesteia a fost lovită în partea lateral stânga de autotrenul Mercedes, condus de un șofer în vârstă de 32 de ani, din Bicaz Chei, Neamț, care circula pe drumul european, pe direcția de la Fălticeni la Roman. În urma acestui prim impact, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost ciocnit de al doilea autotren, condus de un cetățean bulgar, pe direcția de la Roman către Fălticeni.

Din fericire, femeia de la volanul autoturismului a fost găsită conștientă și cooperantă de către echipajele medicale, fiind transportată la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a pus diagnosticul de traumatism umăr stâng și antebraț stâng.

Toți cei trei conducători auto implicați în accident au fost verificați cu etilotestul, rezultând că nu erau băuți.