Cel mai mare magazin din țară al fabricii Denis a fost inaugurat în municipiul Suceava, săptămâna trecută.

Cu o suprafață de 600 de metri pătrați, magazinul Anna Cori & Denis reunește atât produsele din noile colecții, dar și produse din colecțiile anterioare la prețuri speciale.

Magazinul integrează brandurile Anna Cori și Denis, fiind situat pe Calea Unirii din municipiul Suceava, chiar lângă fabrica Denis.

E un spațiu cu un design modern și un concept ce reunește valorile brandului.

„Proiectul magazinului de pantofi DENIS - ANNA CORI reprezintă o abordare simplă și sofisticată a designului interior.

Acest magazin, axat pe pantofi de calitate și estetică, se inspiră din minimalism în care funcționalitatea și eleganța se întâlnesc într-un mod subtil.

Cu o paletă de culori monocromă, acest design curat și ordonat permite produselor (pantofii) să fie vedetele principale.

Iluminarea este discretă și bine plasată pentru a evidenția produsele și nuanțele acestora în cel mai bun mod posibil.

Dispunerea spațiului este gândită pentru a crea un flux eficient pentru clienți, facilitând navigarea și probarea produselor.

Fiecare material și detaliu este ales cu atenție pentru a oferi o experiență de cumpărare care transcende simplul act de a achiziționa pantofi.

Acesta este un loc în care se creează un cadru elegant, unde produsele sunt prezentate în cea mai bună lumină posibilă, iar clienții pot savura frumusețea în simplitate”, au subliniat reprezentanții Anna Cori & Denis.