Echipele locale de rugby CSM Bucovina Suceava și Rugby Club Gura Humorului joacă sâmbătă primele meciuri oficiale din această ediție de campionat pe propriile terenuri. Din nou, ambele meciuri au loc de la ora 11.00, astfel că iubitorii rugbiului trebuie să aleagă unul din meciuri.

Sucevenii joacă, pe stadionul Unirea, în compania Științei Petroșani, un adversar de tradiție, care pare și mai puternic decât în anii anteriori.

Elevii antrenorului-jucător Marcel Crețuleac pleacă cu șansa a II-a, însă se speră că tinerii proaspăt campioni naționali la juniori U 20 vor aduce imboldul de care are nevoie echipa, pentru a ieși treptat din perioada grea în care se află.

Rugby Club Gura Humorului întâlnește pe stadionul Tineretului echipa CSU Alba Iulia, un adversar mai modest, revenit în Divizia Națională după un an de pauză.

Humorenii au o stare de spirit bună, cu un lot destul de complet și mai mulți jucători care au asigurat un venit din rugby prin burse lunare oferite de mai mulți sponsori.

Cele două echipe au o colaborare mai veche și un sponsor comun.

”Vă așteptăm să ne susțineți în număr cât mai mare, sâmbătă, 27 aprilie, ora 11:00, la Stadionul Tineretului, unde vom întâlni pe CSU Alba Iulia.

Împreuna cu CSU Alba Iulia am decis să scoatem la vânzare bilete online, iar din aceste venituri sperăm să acoperim o parte din cheltuielile comune de organizare a partidei.

Vor exista bilete și la stadion pentru cei care doresc să ajute echipa. Accesul la tribuna a II-a va fi gratuit”, a transmis RC Gura Humorului.