Un șofer din Botoșani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe drumul județean din Ostra, a provocat un accident după ce a tras de volan stânga pentru a evita un impact și a pătruns pe sens opus, într-un autoturism care se deplasa regulamentar. Accidentul s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 7.15, pe DJ 177A, Frasin - Ostra.

Din cercetările polițiștilor rezultă că un șofer în vârstă de 37 de ani, din municipiul Botoșani, aflat la volanul unui autoturism Kia, cu care rula pe direcția de la Frasin la Ostra, a observat că șoferul unui autoturism din față a frânat brusc, iar pentru evita un impact a virat stânga, ajungând pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia, condus de un șofer în vârstă de 45 de ani, din Ostra.

În urma impactului, de suferit au avut două pasagere din autoturismul Dacia, care au fost transportate la Spitalul din Gura Humorului.

Cele două aveau traumatisme și plăgi frontale, fără a fi vorba de leziuni foarte grave.

Din primele cercetări ale poliției rezultă că vinovat de producerea accidentului este șoferul din Botoșani, care nu a fost atent la traficul din față și nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de evitare.