Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat joi, în urma unei vizite de lucru în municipiul Vatra Dornei, că în timp ce unii vor Dorna înapoi, „noi o vrem înainte”. Alături de candidatul PNL pentru Primăria Vatra Dornei, viceprimarul Marius Rîpan, primarul în funcție Ilie Boncheș, deputatul liberal Angelica Fădor și vicepreședintele PNL Suceava, Dumitru Pardău, Gheorghe Flutur a verificat stadiul lucrărilor la mai multe proiecte de dezvoltare ale acestui municipiu. „La capitolul amenajări și dezvoltare urbană vreau să amintesc cum arăta Vatra Dornei pe vremea asta anul trecut și cum este acum. Uitați-vă, lumea își pune poze, și e bine că își pune, prin balcoane și se afișează. Unii vor să ia Dorna înapoi. Noi vrem să o ducem înainte”, a spus Gheorghe Flutur, după ce a verificat stadiul lucrărilor la marele proiect de mobilitate urbană prin care s-au făcut ample lucrări pentru modernizarea zonei centrale a municipiului.

 „Vreau să felicit conducerea Primăriei Vatra Dornei pentru că împreună am lucrat să amenajăm centrul, trotuare, pavaje, cazinoul, albia râului Dorna, îngroparea cablurilor pentru electricitate sau iluminatul public. Au fost enorm de multe proiecte aici în Vatra Dornei, unele sunt în curs și le mulțumesc celor de la Dorna și mă mândresc cu acest municipiu”, a precizat șeful administrației județene.

În cadrul vizitei de joi de la Vatra Dornei, Gheorghe Flutur a pus mâna pentru a monta mai multe pavele pe aleile din spatele cazinoului, așa cum a făcut-o și la finalul anului trecut pe aleea pietonală din centrul municipiului.

El a subliniat faptul că Vatra Dornei este astăzi cartea de vizită a Bucovinei și vrea ca același model să fie împărtășit și de alte orașe din zona Bucovinei. Gheorghe Flutur le-a dat asigurări dornenilor că va fi prezent alături de ei ori de câte ori este nevoie pentru ca investițiile să meargă înainte.