Accidentul produs joi dimineață în intersecția din fața magazinului LIDL din cartierul Obcini al municipiului Suceava a dus la rănirea ușoară a șoferiței în vârstă de 33 de ani, care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Accidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere și este o mostră elocventă cu privire la unde se poate ajunge din cauza forțării semaforului, în intersecțiile din Suceava.

O șoferiță în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava, la volanul unui BMW, a ieșit din parcarea LIDL, având direcția înainte, spre bulevardul George Enescu, când semaforul ei deja trecea de pe galben pe roșu.

În intersecție, autoturismul BMW a fost lovit de o autoutilitară Ford, condusă de un șofer în vârstă de 30 de ani, din Vicovu de Sus, care a plecat pe verde de pe Calea Obcinelor, pe direcția spre Șcheia.

 

De precizat că și șoferul autoutilitarei ar fi putut evita accidentul dacă ar fi condus preventiv în intersecție.

În urma impactului, autoturismul BMW lovit din lateral a fost răsturnat pe carosabil.

Șoferița în vârstă de 33 de ani a fost preluată de o ambulanță și transportată la  Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu o contuzie de umăr stâng și cu un atac anxios.

Ambii șoferi au fost verificați cu etilotestul și s-a stabilit că nu erau băuți.